Welkom bij Maasdam & van Veen
Wij dragen bij aan leuker en effectiever werken in teams

 

Wij zijn Bertjan Maasdam en Piet van Veen.
Onze (merk)naam is Maasdam & van Veen

Bertjan heeft een jarenlange ervaring als operational manager en directeur in de papierindustrie en de voedingsindustrie.
Hij is afgestudeerd HTS.-er en heeft de opleidingen voor bedrijfseconomie, transpersoonlijke therapie en Tiara International leadership coach opleiding succesvol afgerond.
Bertjan houdt van duidelijkheid, neemt makkelijk verantwoordelijkheid en heeft oog en oor voor mensen en hun ontwikkeling.
Naast teamtrainingen en – coaching geeft hij ook individuele coaching.

 

We leven in een tijd waarin we veel waarde hechten aan groei, het benutten van ons maximale potentieel en, niet onbelangrijk, gelukkig zijn. Onze coaching is gericht op het bewustzijn van en vertrouwen in eigen kwaliteiten, het creëren van helderheid in eigen wensen en (on)mogelijkheden, meer vrijheid en moed in dromen en doen.

Als team wil je graag veranderen in gedrag, emoties of gedachten. Blokkades in het systeem, het team en haar leden staan de gewenste veranderingen vaak in de weg. Onze aanpak is persoonlijk. Wij helpen teams om hun verhalen met elkaar te delen en elkaar beter en op een andere manier te leren kennen. Wij ondersteunen bij het realiseren van de bij jou of jouw team passende focus. Als coach stellen wij vragen en luisteren we actief. We zorgen voor een veilige omgeving waarin ontdekt, geleerd en gegroeid kan worden. Zo ontstaat er meer vitaliteit en een betere samenwerking, waarin teamleden elkaar helpen en sterker maken. Het team formuleert in deze omgeving haar doelen en haar actieplannen. Hiermee kunnen in de werkelijkheid van alledag resultaten bereikt worden.

Als ondersteuning gebruiken we een variété aan instrumenten.

 

Enkele voorbeelden:

  • De Lencioni benadering. Dit is een gedragsbenadering om in teams tot betere resultaten te komen.

De belangrijkste thema’s hierbij zijn:

  • Hoe zorg je ervoor dat samenwerken leuk blijft?
  • Hoe zorg je ervoor dat teams presteren?
  • Hoe voorkom je frustraties en werk je met plezier?
  • Teamopstellingen om tot verdieping te komen over vraagstukken en mogelijke interventies/oplossingen.
  • LeadingTrue , leiden vanuit je persoonlijke inspiratiebron.

Loopt je team stroef en wil je dit graag vlot trekken? Wij helpen u graag om dit mogelijk te maken.
Loopt je team goed, heeft iedereen er zin in en wil je samen toch meer presteren? Wij helpen u  graag om dit mogelijk te maken.

U kunt bij ons terecht voor het samen ontwikkelen en toepassen van een aanpak voor teamontwikkeling. Waar nodig ondersteund met individuele coaching.

Wij werken graag voor productiebedrijven (contactpersoon Bertjan) en voor het midden- en kleinbedrijf en sociale ondernemingen (contactpersoon Piet van Veen).